bread maker empress

Ini lah dia rupa bread maker yang ummi ada. Bread maker ni ummi redeem dari COSWAY bulan Dis 2010 jenama empress. sejak ada bread maker ni ummi suka buat roti. macam-macam rupa dah try.. biasalah baru belajar.. try n error.. sejak jumpa resepi roti yang best & lembut, ummi terus guna resepi yg satu tu jer. bread maker ni banyak berjasa.. bukan setakat roti, nak adun donat, karipap, roti canai dan berbagai lagi semua guna bread maker ni.. tak rugi ada bread maker walaupun memula nak beli dulu rasa cam rugi sebab takut tak guna…. ok nanti upload gambar-gambar roti dan seangkatan dengannya.. nak tunjuk gambar roti pertama ummi… hehe..oklah . ummi nak masukkan bahan kat bread maker jap.. nak buat roti canai sarapan pagi esok…jumpa lagi.

One thought on “bread maker empress

  1. Assalamualaikum ummi..sy ni baru belajar buat roti dn baru je beli empress breadmaker.taktau mana nk bertanya..terjumpa blog ummi ni.hrp ummi dpt bantu sy.
    Masalahnya..dh dua kali sy guna program no 7.bread dough..tp lps sejam setengah doh naik cantik tp bila keluarkan doh lembik.tak boleh nk bentuk.melekat2 kt tgn.padahal sblm ni resipi yg sama sy guna,sy uli dgn tgn,ok menjadi.
    Agaknya apa yg tak kena ye ummi..?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s